Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
2 galbenusuri foarte tari, 1 galbenus crud, 150 ml untdelemn, 2 lingurite otet, ½ lingurita mustar, 1 lingurita pasta anchois, 1 ceapa mica, citeva frunze de tarhon, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se trec galbenusurile prin sita, se freaca cu galbenusul crud si untdelemn, otet, sare, mustar, anchois, ceapa si tarhon.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Ravignot rece" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate