Se spala ardeii si se curata coditele si semintele. Se pun ardeii, usturoiul si ceapa intr-un vas si punem apa. Se da in clocot, se reduce focul si se fierbe 45 de minute iar la final, se scurge apa. Din ardei, usturoi, ceapa si faina se face un piure. Se pune totul in tigaie cu 2 cani de apa si condimente. Se fierbe la foc mediu, amestecand continuu, pana cand sosul se ingroasa. Apoi il folositi la gratare, cartofi prajiti si unde mai aveti pofta!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii