autor:

autor

» » Sosuri

Sos Remoulade

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
3 linguri (45 ml) mustar dulce, 1 lingurita (5 ml) hrean, 1 lingura (15 ml) paprika, (boia iute), piper macinat proaspat, 1 catel usturoi, pisat, sare dupa gust, 125 ml otet alb de vin, 375 ml ulei, 6 cepe verzi tocate, 2 tulpini telina tocate, 2 frunze dafin, 2 linguri (30 ml) patrunjel tocat marunt

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se amesteca mustarul, hreanul, paprika, piperul, usturoiul pisat si sarea. Peste amestec se toarna apoi otetul. Se amesteca usor in timp ce se toarna, putin cite putin uleiul. Se amesteca pina ce compozitia capata consistenta unei maioneze. Se adauga apoi ceapa verde, telina, frunzele de dafin si patrunjelul. Inainte de a-l utiliza sosul se pune la frigider 2 ore. Cind se scoate, frunzele de dafin se inlatura.
Se serveste la diferite salate de peste alb sau creveti
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Limba cu sos Remoulade

Limba cu sos Remoulade

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert

33 voturi    2 comentarii
1h
Salate reci
Sos Remoulade

Sos Remoulade

Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii

4 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 3 linguri (45 ml) mustar dulce
  • 1 lingurita (5 ml) hrean
  • 1 lingura (15 ml) paprika
  • (boia iute)
  • piper macinat proaspat
  • 1 catel usturoi
  • pisat
  • sare dupa gust
  • 125 ml otet alb de vin
  • 375 ml ulei
  • 6 cepe verzi tocate
  • 2 tulpini telina tocate
  • 2 frunze dafin
  • 2 linguri (30 ml) patrunjel tocat marunt

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Mancare De Conopida