Reteta postata pe: 24 iulie 2008
Ingrediente
maioneza, zarzavat, 1 lamai, castraveti, patrunjel, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se subtiaza maioneza cu apa rece sau zeama de zarzavat fiert si putina zeama de lamaie. Se amesteca apoi cu castraveciori acri, tocati foarte marunt, patrunjel verde tocat si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un
review
Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert
33 voturi
2 comentarii
1h
Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii
4 voturi
2 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate