autor:

cer

» » Sosuri

Sos remoulade

Autor: cer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Ingrediente
maioneza – 200g, mustar - 40g, castraveti murati – 40g, oua – 1 buc., tarhon – 5g, patrunje – 5g, piper 5 g

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Amestecati treptat maioneza cu mustarul, castravetii taiati cuburi mici, oul fiert deasemenea taiat cuburi, tarhonul, patrunjelul si piperul. Un sos rece pentru oua, peste , carne de vita e.t.c
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos remoulade" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Limba cu sos Remoulade

Limba cu sos Remoulade

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert

33 voturi    2 comentarii
1h
Salate reci
Sos Remoulade

Sos Remoulade

Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii

4 voturi    2 comentarii
15 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • maioneza – 200g
  • mustar - 40g
  • castraveti murati – 40g
  • oua – 1 buc.
  • tarhon – 5g
  • patrunje – 5g
  • piper 5 g

Raporteaza reteta

Retete
de cer
Rulada de peste cu surimi si foi nori

Rulada de peste cu surimi si foi nori

Se amestecă peştele tocat cu ouăle, cu pesmetul şi cu 10 g sare. Se întinde o bucată de folie

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Tort cremos cu fructe

Tort cremos cu fructe

Se curăţă ananasul şi se taie cuburi. Gelatina se dizolvă în 100 ml apă. Se separă gălbenuşurile

0 voturi    3 comentarii
20 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de Hrean