autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Sosuri

Sos Remoulade

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2011

Ingrediente
1 bol de maioneză, 2-3 linguriţe de muştar, capere, 3-4 castraveciori muraţi, ierburi aromatice: tarhon, pătrunjel etc.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii tăiaţi mărunt, ierburile aromatice tăiate mărunt.
Poate însoţi legumele, carnea de peşte, vită(fripturi reci).
Eu am pus de data asta doar un cartof mare fiert şi ceapă verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Limba cu sos Remoulade

Limba cu sos Remoulade

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert

33 voturi    2 comentarii
1h
Salate reci
Chimichurri Sauce

Chimichurri Sauce

Se dau prin blender toate. Jumatate din cantitate se foloseste la marinat carnea, jumatate se serveste

9 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 mai 2011

    Foarte bun si aromat!***** Maioneza facuta de casa e mai gustoasa decat cea de gata si mai aromata...

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 21 mai 2011

    hmm...ce deliciu!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 bol de maioneză
  • 2-3 linguriţe de muştar
  • capere
  • 3-4 castraveciori muraţi
  • ierburi aromatice: tarhon
  • pătrunjel etc.

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

89 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bun si aromat!***** Maioneza facuta de casa e mai gustoasa decat cea de gata si mai aromata...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
pasta de ardei copti(foarte simpla si delicioasa)