Sos Remoulade

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Sos Remoulade

Ingrediente

  • 1 bol de maioneză
  • 2-3 linguriţe de muştar
  • capere
  • 3-4 castraveciori muraţi
  • ierburi aromatice: tarhon, pătrunjel etc.

Mod de preparare

Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii tăiaţi mărunt, ierburile aromatice tăiate mărunt.

Poate însoţi legumele, carnea de peşte, vită(fripturi reci).

Eu am pus de data asta doar un cartof mare fiert şi ceapă verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise