autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Sosuri

Sos Remoulade

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 mai 2011

Ingrediente
1 bol de maioneză, 2-3 linguriţe de muştar, capere, 3-4 castraveciori muraţi, ierburi aromatice: tarhon, pătrunjel etc.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii tăiaţi mărunt, ierburile aromatice tăiate mărunt.
Poate însoţi legumele, carnea de peşte, vită(fripturi reci).
Eu am pus de data asta doar un cartof mare fiert şi ceapă verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Limba cu sos Remoulade

Limba cu sos Remoulade

Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert

33 voturi    2 comentarii
1h
Salate reci
Spaghetti cu ciuperci

Spaghetti cu ciuperci

Fierbe pastele in apa cu sare timp de 8-10 minute apoi scurge-le si pastreaza-le la cald. Incinge

18 voturi    10 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 21 mai 2011

    Foarte bun si aromat!***** Maioneza facuta de casa e mai gustoasa decat cea de gata si mai aromata...

  • Adriana K.D.

    Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 21 mai 2011

    hmm...ce deliciu!

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 1 bol de maioneză
  • 2-3 linguriţe de muştar
  • capere
  • 3-4 castraveciori muraţi
  • ierburi aromatice: tarhon
  • pătrunjel etc.

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

78 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte bun si aromat!***** Maioneza facuta de casa e mai gustoasa decat cea de gata si mai aromata...

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos tzatziki