Reteta postata pe: 19 mai 2011
Ingrediente
1 bol de maioneză, 2-3 linguriţe de muştar, capere, 3-4 castraveciori muraţi, ierburi aromatice: tarhon, pătrunjel etc.
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii tăiaţi mărunt, ierburile aromatice tăiate mărunt.
Poate însoţi legumele, carnea de peşte, vită(fripturi reci).
Eu am pus de data asta doar un cartof mare fiert şi ceapă verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un
review
Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert
33 voturi
2 comentarii
1h
Piri Piri este o varietate de Capiscum frutescens, originar din regiunile tropicale Americane, foarte
6 voturi
2 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate