Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6 linguri ulei de masline, 6 linguri otet de mere, 8 linguri mustar, 1/4 ceasca de ardei iute rosu, taiat, 1-2 lingurite de piper, sare, 2 linguri de maioneza vegetala, 6 linguri de telina taiata, 6 linguri de patrunjel taiat, 3 linguri de ceapa taiata
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Combina toate ingredientele si amesteca-le cu creveti. Lasa la rece timp de 1 ora.
Se potriveste foarte bine cu creveti, dar poate fi servit si in alte combinatii, dupa gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Remoulade" nu uita sa-i faci un
review
Bucatile de limba se spala si se pun la fiert in apa rece sau se pot fierbe la aburi.Dupa ce au fiert
33 voturi
2 comentarii
1h
Pregătiţi o maioneză obişnuită dintr-un ou, ulei, muştar.Adăugaţi capere(daca aveţi), castraveciorii
4 voturi
2 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate