autor:

Anonim

» » Sosuri

sos remulat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
maioneza, castraveti murati, oua, mustar, tarhon verde, patrunjel verde, otet de mere, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Maioneza se amesteca treptat cu: castravetii, tarhonul, patrunjelul, otetul, piperul si mustarul. Se amesteca totul bine, pana se omogenizeaza compozitia.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos remulat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider. Eu folosesc acest sos in general la preparate din oua,limba fiarta,rasol din carne de pasare, vita, peste,sandwich-uri,legume fierte sau preparate la gratar 0,700 kg maioneza 0,300 kg castraveti murati 3 oua 2-3 legaturi patrunjel verde tarhon verde daca aveti piper macinat dupa gust mustar dupa gust sare dupa gust otet dupa gust Mod de preparare: Castravetii se spala si se curata de coaja si de sminte,apoi se taie marunt (cubulete). Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt. Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu castravetii,ouale,tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.

  • 2 comentarii

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Bun sosul iar tarhonul ii confera un gust aparte!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Intotdeauna mi-a placut acest sos si il folosesc la oua,carne,peste...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • maioneza
  • castraveti murati
  • oua
  • mustar
  • tarhon verde
  • patrunjel verde
  • otet de mere
  • piper

Raporteaza reteta

murigneau (Chef de cuisine)

Bun sosul iar tarhonul ii confera un gust aparte!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Unt cu usturoi si marar