autor:

Anonim

» » Sosuri

sos remulat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
maioneza, castraveti murati, oua, mustar, tarhon verde, patrunjel verde, otet de mere, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Maioneza se amesteca treptat cu: castravetii, tarhonul, patrunjelul, otetul, piperul si mustarul. Se amesteca totul bine, pana se omogenizeaza compozitia.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos remulat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
File de Pangasius in crusta de faina de malai

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate. Saratile

5 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri
Ostropel de pui à la Ana

Ostropel de pui à la Ana

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei incins. Apoi se adauga ardeiul taiat

11 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider. Eu folosesc acest sos in general la preparate din oua,limba fiarta,rasol din carne de pasare, vita, peste,sandwich-uri,legume fierte sau preparate la gratar 0,700 kg maioneza 0,300 kg castraveti murati 3 oua 2-3 legaturi patrunjel verde tarhon verde daca aveti piper macinat dupa gust mustar dupa gust sare dupa gust otet dupa gust Mod de preparare: Castravetii se spala si se curata de coaja si de sminte,apoi se taie marunt (cubulete). Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt. Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu castravetii,ouale,tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Bun sosul iar tarhonul ii confera un gust aparte!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Intotdeauna mi-a placut acest sos si il folosesc la oua,carne,peste...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • maioneza
  • castraveti murati
  • oua
  • mustar
  • tarhon verde
  • patrunjel verde
  • otet de mere
  • piper

Raporteaza reteta

murigneau (Chef de cuisine)

Bun sosul iar tarhonul ii confera un gust aparte!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Maioneza dietetica