Ingrediente
maioneza, castraveti murati, oua, mustar, tarhon verde, patrunjel verde, otet de mere, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Ingrediente
maioneza, castraveti murati, oua, mustar, tarhon verde, patrunjel verde, otet de mere, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
valentina ionita (Chef de cuisine):
Eu cand fac acest sos fac in cantitate mai mare si mai pastrez daca ramane la frigider. Eu folosesc acest sos in general la preparate din oua,limba fiarta,rasol din carne de pasare, vita, peste,sandwich-uri,legume fierte sau preparate la gratar 0,700 kg maioneza 0,300 kg castraveti murati 3 oua 2-3 legaturi patrunjel verde tarhon verde daca aveti piper macinat dupa gust mustar dupa gust sare dupa gust otet dupa gust Mod de preparare: Castravetii se spala si se curata de coaja si de sminte,apoi se taie marunt (cubulete). Ouale se spala,se fierb tari,se racesc,se curata si se taie marunt.Patrunjelul se curata,se spala si se toaca marunt. Tarhonul(daca aveti) se curata,se spala,se opareste putin,se raceste si se taie marunt. Maioneza se amesteca treptat cu castravetii,ouale,tarhonul,patrunjelul verde,otetul,piperul si mustarul si se amesteca usor.
murigneau (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009
Bun sosul iar tarhonul ii confera un gust aparte!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009
Intotdeauna mi-a placut acest sos si il folosesc la oua,carne,peste...
Redusa
1h
2 voturi
Comentata de: valentina ionita