Faina se rumeneste intr-o tigaie cu ulei. Se adauga zarzavatul, usturoiul si ceapa taiata felii si se calesc impreuna. Se stinge cu bulion desfacut in apa, se adauga oasele de vaca ce au fost rumenite 3-4 ore la cuptor si condimentele (dafin, cimbru, chimen si piper, se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba 3-4 ore, apoi se paseaza sosul printr-o sita si se potriveste gustul de sare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii