Sos spaniol

Timp pregatire
200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 800 g oase de vaca
  • - 75 g morcovi
  • - 50 g patrunjel
  • - 50g telina
  • - 50 g ceapa
  • - 20 g usturoi
  • - 100 g ulei
  • - 75 g faina
  • - 50 g paste tomate
  • - 2-3 foi dafin
  • - 1/2 fir cimbru
  • - 5 g chimen
  • - 17-18 piper boabe
  • - sare

Mod de preparare

Faina se rumeneste intr-o tigaie cu ulei. Se adauga zarzavatul, usturoiul si ceapa taiata felii si se calesc impreuna. Se stinge cu bulion desfacut in apa, se adauga oasele de vaca ce au fost rumenite 3-4 ore la cuptor si condimentele (dafin, cimbru, chimen si piper, se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba 3-4 ore, apoi se paseaza sosul printr-o sita si se potriveste gustul de sare.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise