autor:

iuliana tarnoveanu

» » Sosuri

Sos special

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2008

Ingrediente
1capatina de usturoi, 3linguri pastatomate, sare, 1ardei iute

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se paseaza usturoiul cu sarea,se toaca ardeiul rondele fine,se adauga pastade rosii si apa fierbinte,se serveste ca si garnitura de ex .la peste prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos special" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos Tzatziki

Sos Tzatziki

Castravetii se dau pe razatoare cu tot cu coaja. Se scurg putin de zeama pe care o lasa, se adauga

1 vot    0 comentarii
10 min
Sosuri
Pui umplut cu midii si sos de lamaie

Pui umplut cu midii si sos de lamaie

Incinge cuptorul la 200˚C. Pieptii de pui se bat cu ciocanul (puiul se pune intre doua folii alimentare)

9 voturi    2 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • iuliana tarnoveanu

    iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    Asa e Valentina,si foarte sanatos ,o sa-l mai fac si eu.Merge la diverse preparate de peste si de carne!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 iulie 2012

    E intr-adevar un sos delicios...

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Foarte bun,asa se fac sosurile pentru peste,sunt un deliciu,cine mananca peste des.....cunoaste tainele unui sos bun.Este un deliciu,te lingi pe degete.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

      Buuuun!!! Rapird de executat.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Eu pun rosii date prin razatoare dupa ce frec usturoiul cu ulei.Si nu pun apa fierbinte.Dar o sa incerc si asa.E bun iarna cand nu sunt rosii.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)

Asa e Valentina,si foarte sanatos ,o sa-l mai fac si eu.Merge la diverse preparate de peste si de carne!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pasta de leurda