Amestecati galbenusurile cu putina sare si bateti-le - cu mixerul - pana ce obtineti un amestec spumos, galben deschis.
Turnati-le intr-un vas (de preferinta de portelan) si puneti vasul pe baia de apa (fierbinte). Adaugati berea putin cate putin, amestecand intruna, pana ce sosul devine cremos. (Apa de sub vasul cu sos trebuie sa bolboroseasca, nu sa fiarba, altfel se taie sosul.)
Condimentati sosul cu sare, piper, praf de ardei iute si putina zeama de lamaie.
Sosul merge foarte bine cu peste de apa dulce fiert in aburi, cu friptura, carnati si legume.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii