autor:

» » Sosuri

sos tartar

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
2 galbenusuri fierte, 200 g ulei, sare, piper, 1 lingurita mustar, 1 sardea sau 2-3 felii de ansoa, 2-3 castraveciori, patrunjel, 1 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se prepara o maioneza din galbenusurile zdrobite, sare, piper si ulei. Se freaca separat pana se zdrobesc fileurile de ansoa, se adauga castravetii taiati ca jumatati de betisoare de chibrituri si patrunjel verde. Se amesteca totul cu maioneza si cu mustarul. Daca sosul e prea legat, se adauga zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos tartar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
sos tartar

sos tartar

Se pregateste din 1 galbenus fiert si unul crud, sare, piper, mustar, otet (se face ca o maioneza),

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Salata cu dovlecei pane si sos tartar

Salata cu dovlecei pane si sos tartar

Curatati dovleceii de coaja si taiati-i batoane; Puneti-i intr-o sita la scurs si puneti sare pe

4 voturi    0 comentarii
10 min
Salate

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 galbenusuri fierte
  • 200 g ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita mustar
  • 1 sardea sau 2-3 felii de ansoa
  • 2-3 castraveciori
  • patrunjel
  • 1 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Marinada de miel