Legumele se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa , pasta de tomate, piper, foi de dafin, cimbru, si sare, amestecandu-se continuu. Se adauga apoi supa de oase , se fierbe totul cca 30 min , se paseaza printr-o sita deasa si se adauga zaharul . Se pastreaza la cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii