Reteta postata pe: 24 iulie 2008
Ingrediente
grasime, faina, rosii, zahar, verdeata
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
In grasimea infierbantata se pune o lingurita de faina, se lasa la foc mic sa fiarba, fara sa se rumeneasca; se pun rosiile decojite, zdrobite sau taiate foarte marunt, putina apa firbinte, o lingurita de zahar si verdeata; se lasa sa fiarba la foc moale.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos tomat" nu uita sa-i faci un
review
Prima data se pregatesc gnocchi. Asadar se curata si se spala cartofii si morcovii. Dupa care se
1 vot
0 comentarii
1h 20 min
Bucatile de peste le spalam si le tamponam cu un servet.
Il condimentam cu care si piper pe ambele
0 voturi
0 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate