autor:

Anonim

» » Sosuri

sos unguresc cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
ceapa, supa de oase, smantana, ulei, faina, vin alb, boia de ardei dulce, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Dupa ce se opareste , ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa , se adauga faina dizolvata in supa de oase, amestecandu-se continuu. Cand ceapa e bine fiarta , sosul se paseaza si se fierbe din nou, adaugandu-se smantana, boia,sare si spre sfarsitul fierberii,vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos unguresc cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009

    Asa il facem si noi in Bucovina.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • ceapa
  • supa de oase
  • smantana
  • ulei
  • faina
  • vin alb
  • boia de ardei dulce
  • sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Asa il facem si noi in Bucovina.

Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Pesmet picant ptr snitele