Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 august 2008
Ingrediente
ceapa, supa de oase, smantana, ulei, faina, vin alb, boia de ardei dulce, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Dupa ce se opareste , ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa , se adauga faina dizolvata in supa de oase, amestecandu-se continuu. Cand ceapa e bine fiarta , sosul se paseaza si se fierbe din nou, adaugandu-se smantana, boia,sare si spre sfarsitul fierberii,vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos unguresc cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 august 2009
Asa il facem si noi in Bucovina.