autor:

Anonim

» » Sosuri

sos unguresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
ceapa, supa de oase, smantana, ulei, faina, vin alb, boia de ardei dulce, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Dupa ce se opareste , ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa , se adauga faina dizolvata in supa de oase, amestecandu-se continuu. Cand ceapa e bine fiarta , sosul se paseaza si se fierbe din nou, adaugandu-se smantana, boia,sare si spre sfarsitul fierberii,vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos unguresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Gomboti( galuste) din paine

Gomboti( galuste) din paine

Painea se taie cubulete si se opareste cu laptele fierbinte. Dupa ce s-a racit se adauga celelalte

6 voturi    3 comentarii
20 min
Sosuri
Sos de mere cu busuioc

Sos de mere cu busuioc

Se curata merele si se taie felii. Rosiile se taie in 4 bucati. Merele se prajesc pe ambele parti

3 voturi    6 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pesto de patrunjel Pesto de patrunjel

Patrunjelul se taie mai marunt si impreuna cu oregano taiat marunt, sare si uleiul de masline se dau la blender pana se obtine o pasta. Se

0 voturi    0 comentarii
15 min
Conserve si muraturi
Suc de rosii cu ardei kapia rosu Suc de rosii cu ardei kapia rosu

Rosiile bine spalate se taie feliute si se indeparteaza petele, cotoarele, oprind numai partea sanatoasa si coapta, apoi se dau prin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Pulpe de curcan cu ciuperci, vin alb si sos de alune