autor:

Anonim

» » Sosuri

sos unguresc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
ceapa, supa de oase, smantana, ulei, faina, vin alb, boia de ardei dulce, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Dupa ce se opareste , ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa , se adauga faina dizolvata in supa de oase, amestecandu-se continuu. Cand ceapa e bine fiarta , sosul se paseaza si se fierbe din nou, adaugandu-se smantana, boia,sare si spre sfarsitul fierberii,vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos unguresc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Maioneza

Maioneza

La fiecare galbenus de ou se adauga o lingurita de mustar. 10 galbenusuri - 10 lingurite de mustar,

1 vot    0 comentarii
30 min
Sosuri
Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Escalop de vita cu sos de smantana si ciuperci

Luam carnea si o taiem in felii groase de 7-8 mm, apoi, cu ajutorul unui batator de carne o batem

6 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta adanca cu mere si sos aromat