Se freaca galbenusurile cu o lingura de lemn si se adauga ulei cate putin,picatura cu picatura sau se toarna in fir foarte subtire si se freaca continuu pana ce compozitia devine groasa.Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine,apoi se adauga un varf de cutit de sare si facultativ piper.Daca maioneza se taie in timpul cat se adauga ulei si se freaca,atunci se pune o lingura de lapte si se freaca si maioneza se drege.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii