autor:

Fara foto

» » Sosuri

sosul maioneza

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2008

Ingrediente
4-5 galbenusuri,500 g ulei,zeama de la 1/2 lamaie,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu o lingura de lemn si se adauga ulei cate putin,picatura cu picatura sau se toarna in fir foarte subtire si se freaca continuu pana ce compozitia devine groasa.Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine,apoi se adauga un varf de cutit de sare si facultativ piper.Daca maioneza se taie in timpul cat se adauga ulei si se freaca,atunci se pune o lingura de lapte si se freaca si maioneza se drege.
Daca ti-a placut reteta noastra "sosul maioneza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos special

Sos special

Se paseaza usturoiul cu sarea,se toaca ardeiul rondele fine,se adauga pastade rosii si apa fierbinte,se

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Garam masala

Garam masala

Zdrobim batoanele de scortisoara, maruntim foile de dafin si, impreuna cu celelalte ingrediente (mai

8 voturi    8 comentarii
20 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

    Asa procedez si eu. Doua oua crude si doua oua fierte. Eu dreg maioneza cu o picatura de albus crud

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 4-5 galbenusuri,500 g ulei,zeama de la 1/2 lamaie,

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Asa procedez si eu. Doua oua crude si doua oua fierte. Eu dreg maioneza cu o picatura de albus crud

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
OSTROPEL DE PUI