Se freaca galbenusurile cu o lingura de lemn si se adauga ulei cate putin,picatura cu picatura sau se toarna in fir foarte subtire si se freaca continuu pana ce compozitia devine groasa.Se adauga zeama de lamaie si se amesteca bine,apoi se adauga un varf de cutit de sare si facultativ piper.Daca maioneza se taie in timpul cat se adauga ulei si se freaca,atunci se pune o lingura de lapte si se freaca si maioneza se drege.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii