autor:

murigneau

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sote de ciuperci cu piure de cartofi

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
700 g ciuperci,, 1kg cartofi, 1 ceapa mare, 1 ardei gras rosu, 1 legatura verdeata, 100 ml lapte, 100 g unt, 100 ml ulei,, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se oparesc 10 minute si se scurg. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga ardeiul rosu taiat rondele dupa care se acopera vasul si se lasa la inabusit. Se adauga din cand in cand putina apa, pana se fierb. Se condimenteaza dupa gust cu piper si sare, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata. Se serveste cald cu piure de cartofi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ciuperci cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti de post

Ardei umpluti de post

Se spala ardeii cu apa rece. Se taie capace, adica partea cu codita. Se inlatura peretii interiori

5 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Cotlet de miel cu mustar si cartofi elvetieni

Cotletul de miel spalat si sters de apa se portioneaza, apoi se condimenteaza cu sare si piper.Intr-o

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Foarte aromat si super prezentare!*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Tare bine mai arata...,trebuie sa fie o bunatate...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Bun, bun , tare bun !!! Imi plac tare mult ciupercile.... Merg servite si cu mamaliguta sau pilaf...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Felicitari! Arata forte bine

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Sunt sigura ca este o minunatie.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Foarte bun.........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ghiveci