autor:

murigneau

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sote de ciuperci cu piure de cartofi

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2010

Ingrediente
700 g ciuperci,, 1kg cartofi, 1 ceapa mare, 1 ardei gras rosu, 1 legatura verdeata, 100 ml lapte, 100 g unt, 100 ml ulei,, sare si piper dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

12 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se curata, se spala si se taie in felii subtiri. Se oparesc 10 minute si se scurg. Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Se adauga ardeiul rosu taiat rondele dupa care se acopera vasul si se lasa la inabusit. Se adauga din cand in cand putina apa, pana se fierb. Se condimenteaza dupa gust cu piper si sare, iar la sfarsit se adauga verdeata tocata. Se serveste cald cu piure de cartofi. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ciuperci cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci de legume cu carne de curcan

Ghiveci de legume cu carne de curcan

Se portioneaza carnea,si se pune la fiert cu putina apa,se trage un clocot,se arunca apa si se spala

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Aperitiv de andive cu gorgonzola

Aperitiv de andive cu gorgonzola

Se spala andiva, se taie cotorul si se scobeste, pentru a-i reduce gustul amarui, apoi se scot foile

0 voturi    0 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Foarte aromat si super prezentare!*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Tare bine mai arata...,trebuie sa fie o bunatate...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

      Bun, bun , tare bun !!! Imi plac tare mult ciupercile.... Merg servite si cu mamaliguta sau pilaf...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

      Felicitari! Arata forte bine

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Sunt sigura ca este o minunatie.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Foarte bun.........

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

12 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarta cu dovlecel si branza Tarta cu dovlecel si branza

Faina, sarea, oul si untul taiat bucatele se pun intr-un castron si se amesteca cu mana pana cand se obtine un aluat omogen, care se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa Varza cu rata in sos de rosii, ca la mama acasa

Este o reteta din Bucovina, cei ce au mancat asa ceva, nici pana acuma nu au uitat gustul si aroma deosebita. Se poate gati, fie la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Mancarica de urzici