Sote de scoici

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 lingurite ulei de masline
  • 450 g scoici St Jacques, taiate În doua pe
  • orizontala
  • 2 linguri amidon de porumb
  • 1 bulb de fenicul. fara cozi, taiat În doua
  • pe lungime si apoi taiat transversal felii
  • subtiri
  • dovlecel de marime medie (circa 170 g),
  • taiat felii subtiri
  • 4 catei de usturoi, taiati fâsii subtiri
  • 1 cana rosii cherry, taiate În jumatati
  • 1 cutie (160 g) suc de rosii si legume
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita tarhon uscat
  • 1/3 cana suc proaspat de portocale

Mod de preparare

Într-o tigaie mare, de teflon. se incalzeste uleiul la

foc potrivit. Se dau scoici le prin amidonul de

porumb. Se pun scoici le in tigaie si se calesc

1 minut pe fiecare parte sau pâna se rumenesc. Cu

o spumiera se scot scoici le pe o farfurie.

În tigaie se pun fenlculul, dovlecelul si usturoiul;

se prajesc, amestecând des, 5 minute sau pâna se

rumeneste feniculul. Se adauga rosiile, sucul de rosii

si legume, sarea Si tarhonul; se tin pe foc 3 minute

sau pâna când rosiile Încep sa se moale.

Se pun scoici le Înapoi În tigaie si se adauga sucul

de portocale; se fierb, amestecând 1-2 minute sau

pâna când se incalzesc scoicile

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise