autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sote de spanac

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
2kg.spanac,100gr.unt,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se alege spanacul,se indeparteaza coditele prea groase,se spala bine in mai multe ape,apoi se pune la fiert in apa clocotita si sare.Dupa ce a fiert bine,se strecoara si se serveste cu unt proaspat deasupra,ca garnitura la diferite fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Rulada de carne tocata cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote

Carnea tocată se amestecă cu pâinea înmuiată şi stoarsă bine, oul, muştarul, ceapa tocată,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Soté de spanac cu ciuperci si usturoi

Soté de spanac cu ciuperci si usturoi

Mã bucur sã vã regãsesc, am lipsit un timp de pe Gustos, dar am lucrat putin la bloguletul meu

5 voturi    5 comentarii
10 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2kg.spanac,100gr.unt,sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci in sos iute cu usturoi