autor:

Otilia-Iulia Uilacan

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Sote de spanac

Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Otilia-Iulia Uilacan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
2kg.spanac,100gr.unt,sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se alege spanacul,se indeparteaza coditele prea groase,se spala bine in mai multe ape,apoi se pune la fiert in apa clocotita si sare.Dupa ce a fiert bine,se strecoara si se serveste cu unt proaspat deasupra,ca garnitura la diferite fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Soté de spanac cu ciuperci si usturoi

Soté de spanac cu ciuperci si usturoi

Mã bucur sã vã regãsesc, am lipsit un timp de pe Gustos, dar am lucrat putin la bloguletul meu

5 voturi    5 comentarii
10 min
Retete vegetariene
Soté de spanac cu usturoi

Soté de spanac cu usturoi

Spanacul se alege, se spala bine in cateva ape,dupa care se pune la fiert in apa cu sare si se lasa

5 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2kg.spanac,100gr.unt,sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dal indian- mancare de linte rosie Dal indian- mancare de linte rosie

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in ulei de masline, apoi se adauga piper proaspat macinat, sare, pudra de curcuma si boiaua

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de varza cu afumatura de porc Ciorba de varza cu afumatura de porc

Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz. Varza nu o tocam fideluta, ci

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Cartofi prajiti cu cascaval