autor:

Anonim

» » Aperitive

Sote din ficat de porc cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
ficat de porc, ulei, ceapa, boia de ardei dulce, sare, piper, patrunjel verde, faina, pasta de tomate, vin alb, cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ficatul se inabusa in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa. Cand e pe jumatate inabusit, se adauga ceapa si se continua inabusirea, se introduce faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, boia de ardei, sare si piper. Se fierb cca 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sote din ficat de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pogacele cu bacon si hrean

Pogacele cu bacon si hrean

Incalzim putin laptele, punem 1 lingurita mica de zahar si adaugam drojdia sfaramata. Baconul il

2 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
piramida de chitelute

piramida de chitelute

se prepara chiftelele dupa reteta clasica, se prajesc noissette, dupa instructiuni. Se confectioneaza

5 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

    Chiar imi place...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • ficat de porc
  • ulei
  • ceapa
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • faina
  • pasta de tomate
  • vin alb
  • cartofi

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Chiar imi place...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Trandafiri aperitiv din foietaj