Intr-o oala se pun la fiert 4 l apa cu o lingurita cu sare.Aveti grija sa nu se rupa spaghetele la fierbere! Se fierb aproximativ 8 minute.
Ouale se sparg si se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile le punem intr-un bol si se amesteca cu 1/2 lingurita sare, se adauga parmezanul, branza rasa si 1/2 lingurita piper. Amestecam bine .
Intr-o tigaie se toarna uleiul si se adauga kaizerul taiat cubulete, lasandu-se la prajit pina devine maro-auriu.
Cand pastele sunt gata fierte, se scurg bine si se pun intr-un vas unde se vor amesteca bine , impreuna cu compozitia de galbenusuri. Adaugam kaizerul prajit si se amesteca bine pina cand galbenusurile apar facute ca si o omleta.Deasupra presaram piperul ramas.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii