Spaghete bolognese cu sos de spanac si menta

Se fierb pastele in apa cu sare.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spaghete bolognese cu sos de spanac si menta

Ingrediente

  • 1 pachet de spaghete
  • 100 g piure de spanac
  • 100 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de legume deshidratate fara sare
  • 1 lingurita de amestec de plante aromatice
  • 1 morcov mic
  • un praf de nucsoara
  • un praf de sare
  • piper
  • 250 g carne tocata de vita
  • un buchetel de menta proaspata
  • 75 ml suc de rosii cu ardei(facut in casa)

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se caleste piureul de spanac in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu un catel de usturoi zdrobit, cu un praf de sare, o lingurita de amestec de legume deshidrate fara sare si cu un praf de plante aromate. Se amesteca cu pastele fierte cu spanacul si se acopera cu un capac.

Se caleste morcovul dat prin razatoarea mica, apoi se adauga carnea in restul de ulei ramas, cu un praf de sare, cu restul de legume deshidratate fara sare si se adauga si sucul de rosii, un praf de nucsoara si piper. Se lasa sa dea 2-3 clocote si oprim focul. Se servesc pastele sub forma de sculuri, presarate cu menta proaspat taiata fin.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure