Spaghete carbonara reţetă
Mod de preparare Spaghete Carbonara rețeta cu smântână:
Intr-un vas punem niste apa, sare si uleiul de masline.
O transferam pe foc si cand da in clocot, punem spaghetele.
Le fierbem 8-10 minute, apoi le rasturnam intr-o sita si le lasam la scurs.
Baconul il taiem fasii lunguiete, curatam usturoiul si il taiem pe jumatate.
Incingem o tigaie, punem bucatile de bacon si usturoiul.
Lasam sa se rumeneasca putin, scoatem usturoiul.
Galbenusurile le batem bine smantana.
Dam focul mic, turnam acest amestec in tigaie.
Dam gust cu sare, piper si amestecam bine.
Reglam focul spre potrivit, amestecam continuu si lasam pe foc circa 1 minut.
Rasturnam pastele peste sos, le invartim si le mai dam un clocot.
Tragem tigaia de pe foc, dam cascavalul pe razatoarea mica, il presaram peste paste.
Se servesc calde.
Spaghete Carbonara reteta cu reusita sigura.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii