Spaghete carbonara reţetă
Mod de preparare Spaghete Carbonara rețeta cu smântână:
Intr-un vas punem niste apa, sare si uleiul de masline.
O transferam pe foc si cand da in clocot, punem spaghetele.
Le fierbem 8-10 minute, apoi le rasturnam intr-o sita si le lasam la scurs.
Baconul il taiem fasii lunguiete, curatam usturoiul si il taiem pe jumatate.
Incingem o tigaie, punem bucatile de bacon si usturoiul.
Lasam sa se rumeneasca putin, scoatem usturoiul.
Galbenusurile le batem bine smantana.
Dam focul mic, turnam acest amestec in tigaie.
Dam gust cu sare, piper si amestecam bine.
Reglam focul spre potrivit, amestecam continuu si lasam pe foc circa 1 minut.
Rasturnam pastele peste sos, le invartim si le mai dam un clocot.
Tragem tigaia de pe foc, dam cascavalul pe razatoarea mica, il presaram peste paste.
Se servesc calde.
Spaghete Carbonara reteta cu reusita sigura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii