Se fierb spaghetele atat cat scrie pe punga( cutie ) intr o oala cu apa si putina sare.Intr o tigaie cu putin ulei se prajeste baconul care a fost taiat bucatele.Dupa ce au fost fierte spaghetele se scurg de apa si se amesteca in cratita cu baconul si ouale batute pana prind putina culoare si oul devine ca o ombleta. Se servesc calde cu parmezan.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii