Spaghete carbonara rețetă
Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă cu smântână:
Se fierb spaghetele, timpul de fierbere este variabil in functie de cum vrem pastele al dente sau mai moi.
Intr-o tigaie teflon mai adanca se pune sunculita taiata cubulete, sa se rumeneasca si apoi se adauga ciupercile, se amesteca bine, si apoi se adauga spaghetele fierte si smantana amestecand continuu. Se condimenteaza cu putin praf de usturoi, sare si piper.
Se servesc calde cu cascaval ras pe deasupra.
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii