autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Autor: Lela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 20 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lela (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 20 februarie 2010

Ingrediente
un pachet spaghete (de preferat nr.3),, 300 gr sunculita,, 250 gr ciuperci (conserva, gata taiate),, 250 gr smantana,, putin praf de usturoi,, sare si piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

3 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare Spaghete carbonara rețetă cu smântână:

Se fierb spaghetele, timpul de fierbere este variabil in functie de cum vrem pastele al dente sau mai moi.

Intr-o tigaie teflon mai adanca se pune sunculita taiata cubulete, sa se rumeneasca si apoi se adauga ciupercile, se amesteca bine, si apoi se adauga spaghetele fierte si smantana amestecand continuu. Se condimenteaza cu putin praf de usturoi, sare si piper.

Se servesc calde cu cascaval ras pe deasupra.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Carbonara reţetă cu smântână" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Mod de preparare Spaghete carbonara reţetă cu smântânăȘ Fierbem pastele urmand

14 voturi    7 comentarii
35 min
Paste si pizza
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Preparare Spaghete Carbonara rețetă cu smântână: Se taie mezelul fasii subtiri si

13 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

3 voturi

Ingrediente

  • un pachet spaghete (de preferat nr.3),
  • 300 gr sunculita,
  • 250 gr ciuperci (conserva
  • gata taiate),
  • 250 gr smantana,
  • putin praf de usturoi,
  • sare si piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu creveți și zucchini