Curatam ceapa, o tocam marunt, usturoiul il curatam si il taiem pe jumatate.
Baconul il facem bucatele mici.
Intr-o tigaie incingem uleiul, punem usutoiul pentru 1 minut apoi il scoatem.
Adaugam ceapa, baconul, le innabusim 1-2 minute.
Rosiile le pasam in blender, le turnam in tigaie.
Condimentam cu sare, piper, busuioc uscat si rozmarim uscat.
Scadem sosul la foc potrivit, pana se ingroasa putin, dar nu foarte tare.
Intr-o oala punem apa cu sare, o transferam pe foc, cand clocoteste, dam drumul pastelor.
Le fierbem, gustam una sa vedem cand sunt gata, le scurgem de apa.
Pastele scurse le amestecam cu sosul.
Presaram parmezan ras deasupra si le servim calde!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii