(2 porții)
Pentru început se fierb spaghetele conform indicaților de pe ambalaj.
Feta se taie cubulețe mici, iar roșiile decojite se taie bucățele. Sosul de roșii din cutie se păstrează. Avem nevoie de o parte din el la paste. Usturoiul se zdrobește cu lama cuțitului și se taie mărunt.
Într-o tigaie adâncă se încinge puțin ulei de măsline. Se adaugă usturoiul și se lasă puțin în tigaie. Apoi se adaugă roșiile decojite, se sărează și se piperează.
Spaghetele fierte se scurg de apă și se adaugă în tigaie amestecând. Se adaugă brânza feta și puțin suc de roșii din cutie cât să dea o culoare spaghetelor. Se condimentează cu cimbru și busuioc după gust, iar apoi se mai lasă pe foc 2 minute, amestecând.
Pastele se servesc cu puțină mentă deasupra, proaspătă sau uscată.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii