(2 porții)
Pentru început se fierb spaghetele conform indicaților de pe ambalaj.
Feta se taie cubulețe mici, iar roșiile decojite se taie bucățele. Sosul de roșii din cutie se păstrează. Avem nevoie de o parte din el la paste. Usturoiul se zdrobește cu lama cuțitului și se taie mărunt.
Într-o tigaie adâncă se încinge puțin ulei de măsline. Se adaugă usturoiul și se lasă puțin în tigaie. Apoi se adaugă roșiile decojite, se sărează și se piperează.
Spaghetele fierte se scurg de apă și se adaugă în tigaie amestecând. Se adaugă brânza feta și puțin suc de roșii din cutie cât să dea o culoare spaghetelor. Se condimentează cu cimbru și busuioc după gust, iar apoi se mai lasă pe foc 2 minute, amestecând.
Pastele se servesc cu puțină mentă deasupra, proaspătă sau uscată.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii