Se pune apa la fiert, cand da intr-un clocot se adauga spaghetele si se fierb exact cat scrie pe ambalaj.
Dupa ce s-au fiert, se scurg si se dau printr-un jet de apa rece.
Separat se prepara sosul.Intr-o tigaie de teflon, se caleste carnea (taiata cubulete), apoi se adauga ceapa tocata marunt.Cand ceapa devine aurie, se adauga bulionul si sucul de rosii.Apoi se adauga codimentele si cand dau intr-un clocot se adauga apa.Se mai dau intr-un clocot, apoi adaugam usturoiul si spaghetele.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii