Am calit ceapa si usturoiul in putin ulei de masline.In acest timp apa pentru paste deja clocotea pentru ca pastele le-am tinut cu un minut mai mult decat scria pe ambalaj (7 min) iar carnea de scoici fiind congelata se face foarte repede.Peste ceapa si usturoi am adaugat carnea de scoici care am calit-o cam 2 minute.Peste toate cele mentionate mai sus am adaugat rosiile.Am lasat sa fiarba 10 minute.
Pastele le-am luat direct din apa in care au fiert si le-am adaugat peste sos.In plus am mai adaugat un polonic din apa pastelor si am mai lasat 2 minute pe foc mestecand continuu.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii