Intr-un vas se pune apa la fiert cu sare.Cand a fiert,se pun pastele si se amesteca.Se lasa pe foc circa 8 min.,apoi se da de pe foc,se scurg si se lasa la racit.Se curata 1 ceapa,se taie marunt si se caleste in ulei incins.Cand devine aurie se adauga bulionul,carnea tocata si se amesteca.Dupa circa 5 min.,se stinge cu apa si se adauga condimentele.Sosul astfel obtinut se adauga peste paste si se amesteca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii