autor:

gicuta

» » Paste si pizza

Spaghete cu carne tocata

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iulie 2015

Ingrediente
400 g spaghete, 500 g carne tocata amestec, 1 ceapa, 2 linguri pasta de tomate, 4-5 catei de usturoi, busuioc, oregano, sare, piper, 5 linguri de ulei, 200 ml vin alb, 100 ml apa, 1/2 legatura patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam 3-4 minute.

Punem busuiocul,oregano, sare si piper. Adaugam apa si vinul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit 15-20 minute.La sfarsit adaugam pasta de tomate si lasam sa dea cateva clocote.

Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte, le scurgem intr-o sterecuratoare si le clatim cu un jet de apa rece.

Pastele se aseaza pe platou si deasupra se pune carnea preparata. Presaram patrunjelul. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Spaghete carbonara reţetă cu spanac si carne tocata

Spaghete carbonara reţetă cu spanac si carne tocata

Mod de preparare Spaghete carbonara reţetă: Se pune apa cu o lingurita de sare, la fiert, iar

5 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 g spaghete
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4-5 catei de usturoi
  • busuioc
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 5 linguri de ulei
  • 200 ml vin alb
  • 100 ml apa
  • 1/2 legatura patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

21 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

18 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Penne gratinate