In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam 3-4 minute.
Punem busuiocul,oregano, sare si piper. Adaugam apa si vinul,acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc potrivit 15-20 minute.La sfarsit adaugam pasta de tomate si lasam sa dea cateva clocote.
Pastele le fierbem in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte, le scurgem intr-o sterecuratoare si le clatim cu un jet de apa rece.
Pastele se aseaza pe platou si deasupra se pune carnea preparata. Presaram patrunjelul. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii