În weekend am încercat o rețetă nouă. Aveam poftă de creveți și, desigur, de paste. Am căutat o rețetă prin revistele mele și am găsit una la care am mai adăugat roșii cherry, parmezan și busuioc. Din cantitatea de ingrediente indicată ies cam 4 porții.
Pentru început se fierb pastele conform indicaților de pe ambalaj.
Într-o tigaie tip wok se încălzește puțin ulei de măsline și se adaugă usturoiul și fulgii de chili. Pe măsură ce se colorează usturoiul se adaugă creveții și roșiile cherry tăiate pe jumătate. Se lasă 1 minut pe foc. Se adaugă vinul alb și pasta de tomate și se fierbe pe foc mediu 3 minute. Se condimentează cu sare, piper și busuioc după gust. După ce au fiert spaghetele se adaugă la sos, adăugând sucul de lămâie și 3/4 din rucola, amestecând.
Pastele se servesc cu coajă de lămâie, parmezan ras și puțină rucola crudă deasupra.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii