Fructele de mare le lasam sa se dezghete in frigider .Le trecem printr-un jet de apa si se scurg .
Spaghetele le fierbem al-dente .
Incingem uleiul intr-o tigaie mare si punem la prajit patrunjelul si usturoiul tocate marunt . Stingem cu vin alb si lasam sa se evapore alcoolul ; adaugam fructele de mare si zeama de la o limeta .
Lasam sa clocoteasca in tigaie 3-4 minute si punem spaghetele .
Amestecam si asezonam cu sare si piper .
Serviti repede alaturi de o jumatate de limeta sau lamaie .
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii