Ca tip de spaghete eu le folosesc pe cele din grau dur. Nu se lipesc, nu se rup la fierbere, au indice glicemic scazut, au proteine si nu ingrasa ca cele din grau moale.
Primul pas este fierberea spaghetelor, 5-7 minute pentru cele din grau moale, 10-15 minute pentru cele din grau dur.
Nu uitati, puneti mai intai apa la fiert si abia cand clocoteste puneti spaghetele.
Ceapa tocata marunt se pune la calit in aproximativ o ceasca de ulei. Dupa ce s-a calit ceapa adaugati morcovul ras iar dupa alte 3-4 minute ardeiul taiat cubulete.
Le lasati pe toate in tigaie aproximativ 5 minute amestecand din cand in cand dupa care adaugati carnea tocata.
Carnea o alegeti in functie de preferinte, eu am pus amestec de porc cu vita.
Amestecati din cand in cand pana se prepara carnea. La final va avea o culoare usor rumena pe alocuri.
La final adaugati o lingura de bulion si amestecati bine. Dupa alte 3 minute puneti sare si piper dupa gust.
Inchideti focul si adaugati patrunjelul.
Adaugati amestecul de carne si legume peste spaghete si amestecati.
Asta-i tot, in 30-40 de minute aveti un fel de mancare satios si gustos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii