autor:

Florentina

» » Mancaruri cu carne

Spaghete cu piept de pui la cuptor

Autor: Florentina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2008

Ingrediente
un piept de pui dezosat, un pachet de spaghete, pasta de tomate, ulei, sare si piper,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se fierb spaghetele. Se taie pieptul de pui bucatele si se rumeneste. Intr-o tava puneti ulei, apoi se adauga spaghetele. Dupa ce s-au fiert bine se indoaie pasta de tomate cu un pic de apa si se adauga peste spaghete. Se adauga si pieptul de pui si se pune sare si piper dupa gust, apoi se baga la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de aripioare cu ciulama

Ostropel de aripioare cu ciulama

Se pun la fiert aripioarele in 500 ml apa rece cu un cub de concentrat de pui si se lasa aproximativ

27 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Puteti folosi carne tocata sau carne de porc si o bucatica de slanina afumata pe care le dati prin

37 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • un pachet de spaghete
  • pasta de tomate
  • ulei
  • sare si piper,

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina
Prajitura

Prajitura

Se fierb: 3 pahare zahar, 1 pahar apa, 3 linguri cacao, un praf de sare si 7 linguri ulei (daca

2 voturi    3 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficat de porc cu salvie si vin rosu