Intai punem pe foc o oala cu apa pentru spaghete(1 litru pentru 100g paste)si apoi intr-o tigaie incapatoare turnam uleiul de masline in care calim putin usturoiul tocat pentru a aromatiza.Adaugam rosiutele taiate in patru si fierbem 2-3 minute pana se inmoaie.Saram si piperam dupa gust si adaugam busuiocul tocat(sau rupt cu mana).Cand apa din oala a incaput sa fiarba punem sare si spaghetele(lasam atat cat scrie pe ambalaj).Le scurgem, le adaugam peste rosii si mai lasam pe foc cam un minut.Apoi punem totul pe farurie,presaram parmezan ras si decoram cu frunze de busuioc.Este o reteta simpla,aromata si usor de preparat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii