Spaghrtele se prepara astfel:
-intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare si ulei, cand clocoteste se pun spaghetele rupte in doua,se lasa sa fiarba pana sunt facute, apoi se scurg intr-o strecuratoare peste care se toarna apa rece apoi se lasa sa se scurga.
Sosul se face astfel:
-se curata legumele, se tau apoi se calesc putin cu 2 linguri de ulei si putina boia peste care se pune carnea si se adauga apa ,putina vegeta si se da la fiert.
-cand sunt fierte legumele si carnea se adauga busuoic, oregano, sare si piper dupa gust si 3 linguri de pasta de tomate, unde apoi se mai lasa sa clocoteasca putin.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii