Spaghete cu sos de smantana, pui si ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Spaghete cu sos de smantana, pui si ciuperci

Ingrediente

  • 300 g spaghete
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 300 ml smantana
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 lingurite busuioc uscat
  • 1 mana de mazare (optional)
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • ulei/ unt

Mod de preparare

Spaghetele le-am fiert conform intructiunilor de pe pachet.

Pieptul de pui l-am pus la fiert in apa cu putina sare timp de 30 de minute. Dupa ce s-a fiert il scoatem din apa si il punem la racit, dupa care il taiem bucatele. Ciupercile le curatam de coaja si le taiem felii.

Intr-o tigaie punem putin ulei in care punem ceapa tocata, apoi adaugam ciupercile, le calim putin in ulei dupa care adaugam 1 polonic din apa in care a fiert pieptul de pui si lasam ciupercile sa fiarba 10-15 minute. (Impreuna cu ciupercile putem sa adaugam si cateva boabe de mazare ca sa fiarba). Dupa ce s-au fiert ciupercile, adaugam pieptul de pui, smantana, busuiocul uscat, cateii de usturoi pe care ii dam pe razatoarea mica, piper, sare si vegeta dupa gust. Lasam sa mai dea un clocot, luam sosul de pe foc si il punem peste spaghete.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise