Sosul din carne de pui se face astfel:
Se curata legumele, se spala si se dau prin robotul de bucatarie.
Intr-o cratita se pune putin ulei si se adauga legumele tocate, peste care punem carnea de pui si ea data prin robotul de bucatarie; amestecam bine toate, apoi le dam la foc mic peste care punem niste sare, piper,ierburi si o cana de apa; lasam pe foc pana scade apa si e fiarta carnea.Cand este gata adaugam sucul de rosii si dupa gust sare.
Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.:)
Se pun spaghetele intr-o farfurie peste care adaugam sosul sau se poate amesteca, fiecare dupa preferinta!:)
Pofta Buna!!!:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii