Fierbem spaghetele „al dente“ in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, iar sunca o taiem cubulete. Infierbantam untul intr-o tigaie si calim sunca, apoi adaugam ceapa, usturoiul si verdeata tocata si amestecam continuu. Turnam deasupra smantana si albusele de la cele 3 oua si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi luam cratita de pe foc si adaugam cele 3 galbenusuri amestecate cu cascavalul ras pe razatoarea fina. Potrivim gustul cu sare si piper. Scurgem de apa spaghetele, le punem pe un platou si turnam deasupra sosul de sunca si cascaval. Le servim fierbinti imediat.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii