autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete cu sunca si cascaval

Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2011

Ingrediente
•600 g spaghete, •3 cepe rosii, •2 catei de usturoi, •150 g sunca, •30 g unt, •marar si patrunjel verde, •400 g smantana, •3 oua, •3 linguri cu varf cascaval ras, •sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Fierbem spaghetele „al dente“ in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, iar sunca o taiem cubulete. Infierbantam untul intr-o tigaie si calim sunca, apoi adaugam ceapa, usturoiul si verdeata tocata si amestecam continuu. Turnam deasupra smantana si albusele de la cele 3 oua si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi luam cratita de pe foc si adaugam cele 3 galbenusuri amestecate cu cascavalul ras pe razatoarea fina. Potrivim gustul cu sare si piper. Scurgem de apa spaghetele, le punem pe un platou si turnam deasupra sosul de sunca si cascaval. Le servim fierbinti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Paste a la Bucataras

Paste a la Bucataras

Intrebare. Ce faci cind nevasta iti zice pe la 10 seara ca-i e foame? Variante de raspuns: 1. Iti

2 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza
Pizza

Pizza

- se pregateste un aluat din toate ingredientele -se lasa sa cerasca pana se dubleaza -se intinde

6 voturi    1 comentariu
1h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marinusca Maria , 09 mai 2015

    MIE PLACE

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • •600 g spaghete
  • •3 cepe rosii
  • •2 catei de usturoi
  • •150 g sunca
  • •30 g unt
  • •marar si patrunjel verde
  • •400 g smantana
  • •3 oua
  • •3 linguri cu varf cascaval ras
  • •sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Pizza din paine feliata