Fierbem spaghetele „al dente“ in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, iar sunca o taiem cubulete. Infierbantam untul intr-o tigaie si calim sunca, apoi adaugam ceapa, usturoiul si verdeata tocata si amestecam continuu. Turnam deasupra smantana si albusele de la cele 3 oua si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi luam cratita de pe foc si adaugam cele 3 galbenusuri amestecate cu cascavalul ras pe razatoarea fina. Potrivim gustul cu sare si piper. Scurgem de apa spaghetele, le punem pe un platou si turnam deasupra sosul de sunca si cascaval. Le servim fierbinti imediat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii