autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete cu sunca si cascaval

Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela Danciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2011

Ingrediente
•600 g spaghete, •3 cepe rosii, •2 catei de usturoi, •150 g sunca, •30 g unt, •marar si patrunjel verde, •400 g smantana, •3 oua, •3 linguri cu varf cascaval ras, •sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Fierbem spaghetele „al dente“ in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, iar sunca o taiem cubulete. Infierbantam untul intr-o tigaie si calim sunca, apoi adaugam ceapa, usturoiul si verdeata tocata si amestecam continuu. Turnam deasupra smantana si albusele de la cele 3 oua si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi luam cratita de pe foc si adaugam cele 3 galbenusuri amestecate cu cascavalul ras pe razatoarea fina. Potrivim gustul cu sare si piper. Scurgem de apa spaghetele, le punem pe un platou si turnam deasupra sosul de sunca si cascaval. Le servim fierbinti imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Mucenici muntenesti

Mucenici muntenesti

Se desfac pungile cu mucenici si se pun in tava de la cuptor in cuptor ca sa se mai usuce un pic,

8 voturi    7 comentarii
4h
Paste si pizza
Spaghete milaneze

Spaghete milaneze

Spaghetele le-am pus la fiert in apa cu sare si putin ulei. Am taiat cubulete ardeiul si l-am

64 voturi    7 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marinusca Maria , 09 mai 2015

    MIE PLACE

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • •600 g spaghete
  • •3 cepe rosii
  • •2 catei de usturoi
  • •150 g sunca
  • •30 g unt
  • •marar si patrunjel verde
  • •400 g smantana
  • •3 oua
  • •3 linguri cu varf cascaval ras
  • •sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Macaroane taranesti Macaroane taranesti

Macaroanele se fierb al dente in apa cu sare. Slanina se taie o parte cubulete si o parte in felii si se prajeste. Carnatul afumat

0 voturi    0 comentarii
55 min
Paste si pizza
Cuibulete de fidea delicioase si aromate Cuibulete de fidea delicioase si aromate

Se fierbe intr-o craticioara apa cu un praf de sare si un strop de ulei; cand incepe sa clocoteasca, scufundam fiecare cuib de fidea

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pizza cu ton