Spaghete cu sunca si cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •600 g spaghete
  • •3 cepe rosii
  • •2 catei de usturoi
  • •150 g sunca
  • •30 g unt
  • •marar si patrunjel verde
  • •400 g smantana
  • •3 oua
  • •3 linguri cu varf cascaval ras
  • •sare si piper

Mod de preparare

Fierbem spaghetele „al dente“ in apa cu sare. Intre timp curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt, iar sunca o taiem cubulete. Infierbantam untul intr-o tigaie si calim sunca, apoi adaugam ceapa, usturoiul si verdeata tocata si amestecam continuu. Turnam deasupra smantana si albusele de la cele 3 oua si lasam sa mai dea cateva clocote, apoi luam cratita de pe foc si adaugam cele 3 galbenusuri amestecate cu cascavalul ras pe razatoarea fina. Potrivim gustul cu sare si piper. Scurgem de apa spaghetele, le punem pe un platou si turnam deasupra sosul de sunca si cascaval. Le servim fierbinti imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor