Este o mancare rapida si gustoasa de vara, pe care o veti gati la nesfarsit. Se prepara astfel: spalam dovleceii si ii taiem cu feliatorul special de legume (vezi imaginea), pana ajungem la seminte. Ii calim 4-5 minute in cele doua linguri de ulei de masline. Intre timp facem un sos in blender, din rosiile decojite, patrunjel, sare, piper si usturoi. Il agaugam peste dovlecei caliti si ii lasam pana da in cateva clocote. Adaugam putin sos de chili, nu prea mult ca e f. f. iute.
Spaghetele sunt gata de servit. Pofta buna!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii