1. Uleiul de masline se pune intr-un vas si se incinge.
2. Se adauga ceapa taiata fin, ceapa verde si usturoiul verde tocate marunt si se lasa la foc mic pana se inmoaie.
3. Se adauga ciupercile taiate marunt si se lasa si ele sa se inmoaie.
4. Dupa 15 minute se iau de pe foc si se adauga iaurtul si smantana si se amesteca bine. Se potriveste de sare si piper.
5. Se aseaza din nou pe foc si se aduc la fierbere, dupa care se opreste focul.
6. Se adauga mararul tocat fin si se amesteca.
7. Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare.
8. Se aseaza spaghetele pe farfurie si se toarna deasupra sosul.
9. Se pot servi cu crochete de pangasius.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii