Ingrediente
1 lingurita ulei de masline, O ceapa taiata marunt, 300g carnati de porc de buna calitate, fara pielita, tocati marunt, O jumatate de morcov ras, 100ml vin rosu, 150g supa de vegetale, 2 linguri de piure de rosii, 250g paste, 150g baby spanac, 100g branza cheddar rasa, Sos alb:, 25g unt, 30g faina, 300ml lapte, Nucsoara
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Puneti toate ingredientele pentru sos intr-o tigaie, asezonati si amestecati pana se ingroasa.
Fierbeti pastele si in aceeasi apa adaugati spanacul, amestecati putin apoi scurgeti de apa.
Puneti jumatate din paste cu spanac intr-o tava.
Adaugati peste sosul de carnati.
Completati cu restul de spaghete. Turnati sosul alb. Puneti deasupra branza si coaceti 15 minute pana se rumeneste.