Incalziti cuptorul la 180 grade. Incingeti uleiul si caliti ceapa pana se inmoaie, 5 minute. Adaugati carnatii si lasati 3-4 minute. Adaugati morcovii, vinul, supa, piureul si asezonati. Lasati la foc mic 15 minute neacoperit pana se ingroasa.
Puneti toate ingredientele pentru sos intr-o tigaie, asezonati si amestecati pana se ingroasa.
Fierbeti pastele si in aceeasi apa adaugati spanacul, amestecati putin apoi scurgeti de apa.
Puneti jumatate din paste cu spanac intr-o tava.
Adaugati peste sosul de carnati.
Completati cu restul de spaghete. Turnati sosul alb. Puneti deasupra branza si coaceti 15 minute pana se rumeneste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii