autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghete milaneze

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 26 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 26 mai 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii:, 500 g spaghete, , 200 g ciuperci conserve, , 200 g sunca presata, , 100 g cascaval, , 500 g sos tomat, , 25 g sare, , 100 g margarina,, 100 g unt.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

413 voturi

Mod de preparare

Sunca se taie felioare subtiri, ciupercile se taie lamele, cascavalul se da pe razatoare.



Spaghetele se pun la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se spala cu apa rece si se racesc.



Sunca si ciupercile se soteaza in unt, margarina si sos tomat. Peste spaghete se adauga sosul de ciuperci si sunca, la cald, amestecand componentele.



Se servesc calde cu cascavalul ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete milaneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghete milaneze

Spaghete milaneze

Spaghetele le-am pus la fiert in apa cu sare si putin ulei. Am taiat cubulete ardeiul si l-am

60 voturi    7 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghete milaneze

Spaghete milaneze

Se fierbe apa cu sare si o lingura de ulei. Cand incepe sa fiarba se adauga spaghetele si se fierb

56 voturi    11 comentarii
1h
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Foarte bune. Mai gatesc uneori paste cu piept de pui.

  • Fara foto

    laura , 24 septembrie 2009

    Mai, dar rele mai sunteti!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 iunie 2009

    Imi plac spaghetele foarte mult indiferent de compozitie...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Margarina si unt nu prea merg, in schimb uleiul de masline isi spune cuvatul, nu?

    • Fara foto

      Lory , 21 aprilie 2009

      Hmmmm.....suna delicios...voi incerca si eu!

    • Fara foto

      larisa (Maestru bucatar) , 01 martie 2009

      Daca vrei neaparat cu parmezan, fara margarina, e bataie de joc.

    • Fara foto

      dmz , 05 februarie 2009

      Se calesc. Asta inseamna se soteaza.

    • Fara foto

      raluca , 01 decembrie 2008

      Nu stiu ce spaghete sunt astea....soteaza....

    • Fara foto

      iulia , 17 noiembrie 2008

      Astea nu-s milaneze :| De fapt nici nu stiu ce sunt!!!

    • Fara foto

      rodica , 28 octombrie 2008

      Italienii nu folosesc cascaval la paste, nu le clatesc decit pt paste reci, nu folosesc margarina si unt impreuna. Unde ai invatat-o, in africa? Sunt bucatareasa la roma de 10 ani.

    • Fara foto

      Cristina , 18 iunie 2008

      Complexitate redusa deci e si pentru incepatori. Personal m-am blocat la soteaza... :|

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

413 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii:
  • 500 g spaghete
  • 200 g ciuperci conserve
  • 200 g sunca presata
  • 100 g cascaval
  • 500 g sos tomat
  • 25 g sare
  • 100 g margarina,
  • 100 g unt.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bune. Mai gatesc uneori paste cu piept de pui.

Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu prosciutto si mazare