Prima data, incingem o tigaie si aruncam pe fundul ei un praf de sare de mare.Punem ciupercile spalate si uscate peste sare si lasam sa se friga la foc mic.Pentru un aspect mai placut lasam piciorusul ciupercii atasat.
Ciupercile fripte le feliem,usturoiul se zdrobeste,ardeiul se taie marunt si ceapa se toaca marunt.
In faza a doua,incingem uleiul de masline,calim usor ceapa si usturiul.Adaugam ciupercile,le calim si pe ele, le condimentam cu sare,piper,boia iute afumata si oregano.Turnam rosiile si ardeiul copt.Amestecam si lasam sa fiarba sosul cam 5 minute,sa mai scada putin.
Spaghetele colorate se fierb al dente(mai putin decat normal) in apa cu sare si un strop de ulei de masline.Se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece.
Servim pastele in farfurii calde cu sosul grozav de ciuperci fripte si razuim parmezan.
Pofta buna!
Cel ce nu mananca, nu stie ce pierde !:)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii