Ingrediente
Reteta rapida si extrem de apetisanta !:), , 400 g spaghete tricolore din grau dur, 8 ciuperci mari, 400 g rosii cuburi, 1 ardei kapia copt,rosu, 1/2 ceapa medie, 6-7 catei de usturoi, oregano, sare si piper, boia iute afumata, parmezan, 4 linguri de ulei de masline
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Ciupercile fripte le feliem,usturoiul se zdrobeste,ardeiul se taie marunt si ceapa se toaca marunt.
In faza a doua,incingem uleiul de masline,calim usor ceapa si usturiul.Adaugam ciupercile,le calim si pe ele, le condimentam cu sare,piper,boia iute afumata si oregano.Turnam rosiile si ardeiul copt.Amestecam si lasam sa fiarba sosul cam 5 minute,sa mai scada putin.
Spaghetele colorate se fierb al dente(mai putin decat normal) in apa cu sare si un strop de ulei de masline.Se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece.
Servim pastele in farfurii calde cu sosul grozav de ciuperci fripte si razuim parmezan.
Pofta buna!
Cel ce nu mananca, nu stie ce pierde !:)
In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012
Nu am facut pana acum paste din acestea tricolore. Arata tare bine, ma voi aproviziona si eu sa le incerc. Sigur sunt delicioase in combinatie cu ciuperci.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012
Arata tare bine...