autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Spaghette cu sos rosu

Autor: olivia fulger (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: olivia fulger (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
200 gr carne tocata(amestec), o ceapa, un morcov mic, un ardei rosu sau verde, rosii proaspete sau bulion, usturoi, patrunjel, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se pune in tigaie cu o ceapa tocata marunt, cu un morcov mic ras si cu un ardei tocat marunt. Se prajesc, iar dupa aceea se pun 3 rosii proaspete decojite si tocate marunt(se poate pune si bulion). Se iau doi catei mici de usturoi, se toc marunt si se pun la sos. Se mai pune sare si piper dupa gust. Daca preferati sosul mai picant puteti pune mai mult piper sau sa alegeti un ardei iute. Dupa ce scade sosul se pune patrunjel tocat, dupa care se mai lasa inca 5 minute.
Separat de fierb jumatate de punga de spaghette. Cand sunt gata(trebuie sa nu fie prea moi) se scurg, se pun in farfurie si se adauga sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette cu sos rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza de casa

Pizza de casa

Blatul Se amesteca faina cernuta cu drojdia instantanee 1 minut, apoi se adauga se celelalte ingrediente;

24 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Paste si pizza
Paste cu carnat si smantana

Paste cu carnat si smantana

Carnatul se pune in tigaie in putin ulei de masline, nu inainte de a-i scoate pielita si a forma

4 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Delicioase! tot paste, spirale.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 16 martie 2010

    Si au iesit niste paste foarte bune.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Delicioase! tot paste, spirale.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Lasagna cu pesto