Carnea tocata se pune in tigaie cu o ceapa tocata marunt, cu un morcov mic ras si cu un ardei tocat marunt. Se prajesc, iar dupa aceea se pun 3 rosii proaspete decojite si tocate marunt(se poate pune si bulion). Se iau doi catei mici de usturoi, se toc marunt si se pun la sos. Se mai pune sare si piper dupa gust. Daca preferati sosul mai picant puteti pune mai mult piper sau sa alegeti un ardei iute. Dupa ce scade sosul se pune patrunjel tocat, dupa care se mai lasa inca 5 minute.
Separat de fierb jumatate de punga de spaghette. Cand sunt gata(trebuie sa nu fie prea moi) se scurg, se pun in farfurie si se adauga sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii