Se fierb pastele conform indicatiilor de pe cutie. Separat, se pune baconul intr-o tigaie si se caleste. Se adauga maslinele taiate felii subtiri, cascavalul si se asezoneaza. Dupa ce se fierb pastele, se adauga in tigaie peste restul ingredientelor si se amesteca. La sfarsit se pun busuiocul si patrunjelul.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii