Se spala ficatul in cateva ape apoi se pune la fiert cu sare. Se da un clocot dupa care se scot ficateii si se taie in 2-3, depinde cat de mari sunt.
In tigaie, dupa ce se incinge uleiul se pune ceapa, morcovul si ardeiul la unduit. Apoi se pun si ficateii. Dupa ce ficateii se prajesc pe toate partile se pune o cana cu apa si se condimenteaza cu sare, piper boabe, tarhon,oregano si rosiile taiate marunt. Dupa ce se mai fierbe 10 min la foc mic, se pune 1 lingura de faina amestecata cu 1-2 linguri sos de ardei si 1 cana cu apa.
Separat se pune apa la fiert cu sare si o lingura de ulei, se pun spaghetele si se fierb.
Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii