Se taie ceapa marunt, se piseaza usturoiul si se calesc intr-un castron cu o lingura de ulei. Cand sunt aproape calite se adauga sunca sau parizerul taiate cubulete si se mai lasa 1 min pana se rumeneste carnea.
Intr-un castron separat se pune smantana si faina se amesteca bine cu putina apa rece sa nu faca cocoloase, dupa care se adauga peste ceapa cu sunca sau parizer.
Se mai da un clocot la foc mic mestecand sa nu se prinda amestecul de oala dupa care se opreste focul.
Spaghetti se fierb bine intr-un vas cu apa si putina sare si ulei. Cand sunt fierte bine se scot si se spala sub un jet de apa fierbinte si unul de apa rece. Se storc bine.
Se servesc cu sosul de mai sus peste care se adauga tonul din conserva.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii