Spaghetti cu ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet spaghetti
  • 2 cepe
  • 2 catzei usturoi
  • 300g smantana
  • 100g de faina alba
  • 300g sunca sau parizer
  • 2 conserve de ton maruntit

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, se piseaza usturoiul si se calesc intr-un castron cu o lingura de ulei. Cand sunt aproape calite se adauga sunca sau parizerul taiate cubulete si se mai lasa 1 min pana se rumeneste carnea.

Intr-un castron separat se pune smantana si faina se amesteca bine cu putina apa rece sa nu faca cocoloase, dupa care se adauga peste ceapa cu sunca sau parizer.

Se mai da un clocot la foc mic mestecand sa nu se prinda amestecul de oala dupa care se opreste focul.

Spaghetti se fierb bine intr-un vas cu apa si putina sare si ulei. Cand sunt fierte bine se scot si se spala sub un jet de apa fierbinte si unul de apa rece. Se storc bine.

Se servesc cu sosul de mai sus peste care se adauga tonul din conserva.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise