autor:

Cladewel

» » Paste si pizza

Spaghetti cu ton

Autor: Cladewel (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cladewel (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 martie 2011

Ingrediente
1 pachet spaghetti, 2 cepe, 2 catzei usturoi, 300g smantana, 100g de faina alba, 300g sunca sau parizer, 2 conserve de ton maruntit

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, se piseaza usturoiul si se calesc intr-un castron cu o lingura de ulei. Cand sunt aproape calite se adauga sunca sau parizerul taiate cubulete si se mai lasa 1 min pana se rumeneste carnea.
Intr-un castron separat se pune smantana si faina se amesteca bine cu putina apa rece sa nu faca cocoloase, dupa care se adauga peste ceapa cu sunca sau parizer.
Se mai da un clocot la foc mic mestecand sa nu se prinda amestecul de oala dupa care se opreste focul.
Spaghetti se fierb bine intr-un vas cu apa si putina sare si ulei. Cand sunt fierte bine se scot si se spala sub un jet de apa fierbinte si unul de apa rece. Se storc bine.
Se servesc cu sosul de mai sus peste care se adauga tonul din conserva.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Spaghetti cu ton

Spaghetti cu ton

Se incinge cuptorul la 200°C. Pentru chiftelutele de ton se amesteca toate ingredientele intr-un

6 voturi    3 comentarii
1h
Sosuri
paste cu legume

paste cu legume

se curata legumele, se pun la fiert in un litru de apasi sare. cand sunt fierte se aduaga pastele

2 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet spaghetti
  • 2 cepe
  • 2 catzei usturoi
  • 300g smantana
  • 100g de faina alba
  • 300g sunca sau parizer
  • 2 conserve de ton maruntit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Salata de paste colorate cu sunca si cascaval